Marc v Oorschot heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening, Procurement en (Vendor) Relationship Management. Marc is begonnen bij de ING in 2006 als Chief Financial Officer voor de IT Infrastructure voordat hij in 2008 benoemd werd tot Chief Procurement Officer van OPS&IT Banking. Na een periode deze rol vervuld te hebben, werd Marc in 2011 verantwoordelijk voor Procurement IT Global, waarna hij in 2014 succesvol het Procurement Project geleid heeft naar een technologie partner binnen Private Cloud. In 2015 werd Marc benoemd tot  Head of Strategic Partnerships en werd daarmee ook verantwoordelijk voor het Software Asset Management project.

Hij vind zijn motivatie in het ‘challengen’ van de status quo, het oplossen van complexe vraagstukken en het bouwen van strategische langetermijnrelaties in een organisatie die continu in beweging is en bekend staat om de adoptie van nieuwe technologieën en nieuwe werkwijzen. Zijn leiderschapsstijl kenmerkt zich door een mensgerichte en inhoudelijke focus.

Keynote | Agile en contract management

Van contractmanagement naar partnershipmanagement

In de toenemende dynamiek binnen en buiten organisaties, wordt gevraagd om meer vermogen om zich aan te passen aan de veranderende eisen van klanten, leveranciers, toezichthouders en andere belanghebbenden. Dit vraagt ook om een andere aanpak van leveranciers en andere samenwerkingspartners.

Binnen ING leren we hoe agile onze manier van contracting en partnering moet veranderen om leveranciers mee te nemen in onze ‘agile transformation journey’. We zien een verandering van contract management gericht op kostenbeheersing en voorspelbaarheid, naar strategisch partnership management gericht op uitbreiden van onze kerncompetenties en betrokkenheid bij verandering.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.