Fountainheads

Fountainheads
Trendverkenners

Fountainheads bestaat uit Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman. Hun dagelijkse bezigheden bestaan uit het ontdekken en verkennen van trends die impact hebben op de samenleving en ondernemen. Deze inzichten vertalen zij naar kansen voor ondernemende mensen.

Marc van Oorschot
ING

Als Head of Strategic Partnerships is Marc verantwoordelijk voor het Software Asset Management. Hij vind zijn motivatie in het challengen van de status quo en het bouwen van strategische langetermijn-
relaties. Marc is een leider met een mensgerichte en inhoudelijke focus.

Petra Zijlstra - Shell

Petra Zijlstra
Shell

Als General Manager Contract & Procurement IT Category is Petra is verantwoordelijk voor onder meer de next-generation sourcingstrategie met focus op marktstandaarden, flexibele en innovatieve oplos- singen; run & maintain contracten en aanbestedingsactiviteiten.

Wendy Lawson
IACCM

As Director Advisory Services Wendy utilizes her legal and information technology background and experience to collaborate with corporate, public sector, not for profit and individual members to drive IACCM projects and initiatives such as contract automation.

Feddie Nicolai
RUG

Als Contractmanager bij de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is Feddie de brug tussen leverancier en interne organisatie. Zij focus is dat de producten/diensten van gecontracteerde leveranciers blijven voldoen aan de doelstellingen van de eigen organisatie.

Gerard van Wijk Ricoh

Gerard van Wijk
Ricoh

Als Cliëntmanager is Gerard verantwoordelijk om de (strategische) belangen van de opdrachtgever te ontwikkelen en uit te werken naar waarde proposities voor zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer. Zijn focus is ‘de beste oplossing voor de klant’.

Milada Odenkirchen

Milada Odenkirchen
Winnaar JvB Scriptieprijs

Milada Odenkirchen is de winnaar van de Jan van Beckum Scriptieprijs en onderzocht bij Inkopenvoor de samenhang tussen ‘circulair inkopen en contractmanagement’. Een inspirerend, actueel onderwerp dat nog niet eerder is onderzocht.

Nienke Kolthof
Legalz

Nienke houdt zich als juriste bij advocatenkantoor Legalz dagelijks bezig met het opstellen en beoordelen van contracten en het geven van praktijkadviezen op het gebied van het ICT- en Privacyrecht.

Vincent Gaemers - The Room

Vincent Gaemers
The ROOM

Vincent Gaemers is Managing Partner van de ROOM en heeft een Bachelor en Master in Economics.  Vincent haalt energie uit cijfermatige gedreven analyses en gelooft in brede toepassingen van IT.

 

Corine van Weijen - Enexis

Corine van Weijen
Enexis

Met haar 25 jaar ervaring in diverse functies in de ICT markt heeft Corine als vendormanager de ICT sourcing strategie bij Enexis herzien en samen met de enterprise architect een multiple cloudstrategie aanbesteed middels best value procurement (BVP).

Franc Flutsch
Lanata

Franc is zelfstandig ICT Sourcing, vendor- en contractmanagement adviseur en vervult bijna twee decennia diverse ICT vendor-, contractmanagement en sourcing rollen op strategisch en tactisch niveau voor commerciële- en overheidsorganisaties.

Peter Bannink - Blockchain

Peter Bannink
AddVue

Peter heeft meer dan 20 jaar ervaring en richt zich op het verbeteren van de bedrijfsvoering, het creëren van innovatieve diensten en het opzetten van goed presterende outsourcingrelaties. Peter is betrokken bij projecten rondom blockchain, AI en big data.

Raymond van Weeghel - Het NIC

Raymond van Weeghel
Het NIC

Met inmiddels 8 jaar ervaring in de publieke sector op het gebied van contractmanagement, inkoop en (Europees) aanbesteden, heeft Raymond bij verschillende publieke organisaties contractmanagement ingevoerd en uitgevoerd.

Jolanda van der veen - Het NIC

Jolanda van der Veen
Het NIC

Als consultant heeft Jolanda veel ervaring opgedaan op het gebied van contractmanagement. Vanuit haar juridische achtergrond en ervaring bij Rijkswaterstaat is zij goed in staat om de vertaalslag maken naar de praktijk.

Remco Blom
Dagvoorzitter

Remco Blom is dagvoorzitter bij congressen over innovatie en gestructureerd veranderen. Als management consultant en trainer helpt hij organisaties om te veranderen. Hij is inmiddels voor de derde keer gastheer bij NCMC.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.