Margriet Sitskoorn

Margriet Sitskoorn
Universiteit van Tilburg

Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie aan de universiteit van Tilburg. Haar onderzoek richt zich op de invloed van gedrag en omgeving  op mensen en hoe men  de emoties, gedrag en vaardigheden van mensen kan beïnvloeden. Margriet is een graag geziene gast bij tv-programma’s als IQ Test, Eva Jinek en Pauw.

Wouter Hart

Wouter Hart
Verdraaide organisaties

Wouter Hart is schrijver van de bestsellers ‘Verdraaide organisaties’ en ‘Anders vasthouden’ waarvan inmiddels tezamen meer dan 80.000 exemplaren zijn verkocht. Daarnaast geeft Wouter lezingen over het thema ‘werken vanuit de bedoeling’ dat centraal staat in de boeken. Voor meer informatie zie: www.verdraaideorganisaties.nl.

Klaas Stek
Universiteit Twente

Klaas Stek (1967) studeerde in 2016 af aan de Universiteit Twente op het gebied van inkoopvaardigheden en is sindsdien promovendus aldaar. Na een eerdere carrière in het (hoger) onderwijs is zijn grootste uitdaging om de toekomstige succesfactoren te vertalen in concrete leerdoelen in het academisch onderwijs.

Cocky Brouwer - Schiphol Group

Cocky Brouwer
Schiphol Group

Cocky Brouwer werkt bij Schiphol Group als programmamanager. Als onderdeel van het programma Smart CoOperations zet Schiphol diverse diensten (samen goed voor 1500 arbeidsplaatsen), regelmatig uit in de markt. Cocky Brouwer is sinds 2016 verantwoordelijk voor deze aanbestedingen. Haar belangrijkste uitdaging daarbij is om de ‘contracten om te vormen met de focus op de verschuiving van operational excellence naar customer centricity.’

Albert Geuchies
Ministerie van OCW

Albert Geuchies is opgeleid als technisch bedrijfskundige aan de HTS in Groningen aangevuld met een kopstudie ICT aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Hij heeft gewerkt voor (Atos) Origin als service delivery manager en contractmanager. Nu is hij werkzaam als contractmanager  bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Special assigment: duurzaamheid met focus op internationale sociale voorwaarden (ISV).

Ruud de Groot - DHL

Ruud de Groot
DHL

Ruud de Groot heeft veel ervaring in logistiek en ketenmanagement. Hij heeft ruim 20 jaar succesvol operationele en commerciële leiderschapsrollen vervuld, dienstverlenend aan wereldwijde spelers in mode en technologie. Hij is een ervaren kenner van Vested Outsourcing, een relationeel business model met een duidelijk gedefinieerde structuur. Ruud is mede-auteur van de case study van de University of Tennessee ‘Vested for Success’.

Henk de Olde - NBCM

Henk de Olde
NBCM

Henk heeft een jarenlange ervaring met commerciële contracten voor ICT-diensten in diverse landen en branches. Henk heeft diverse managementfuncties bekleed bij Atos en is nu onder meer de beleidsmaker voor de contractuitvoering en -toezicht bij Atos Benelux & The Nordics. Als bestuurslid van de NBCM is hij zeer nauw betrokken bij de opzet van de procedure voor certificering als NBCM-contractmanager.

Erik Kiekens - TNO

Erik Kiekens
TNO

Erik heeft tijdens zijn loopbaan bij diverse werkgevers een verscheidenheid aan functies uitgeoefend waaronder contractmanager, adviseur, kwaliteitsmanager, docent, coach en informatieanalist. De afgelopen 10 jaar is Erik werkzaam als Senior Contractmanager. Daarnaast is Erik bestuurslid van de NBCM en zeer nauw betrokken bij de opzet van de procedure voor certificering als NBCM-contractmanager.

Jaap Overvoorde

Jaap Overvoorde
Entrepreneur

Jaap is ruim 15 jaar zelfstandig contractmanagement professional voor de inkoopcategorieën ICT, HRM en Marketing/Communicatie en implementeert het ‘ketendenken’ zoals dat in de retailbranche gebruikelijk is. In zijn opdrachten is hij kwartiermaker, hekkensluiter en/of tijdelijke operationele kracht. Jaap gebruikt daarbij veelal het MSU+ model (inkoop volwassenheidsniveau) als professionaliseringsbenchmark.

Arjan Warmerdam
4PROCES

Arjan Warmerdam is directeur van 4PROCES, een bedrijf dat software ontwikkelt op basis van het FileMaker-platform. Hij heeft het bedrijf in 2013 opgericht. Arjan is zijn loopbaan gestart bij de Koninklijke Marine. In de periode erna heeft hij in het bedrijfsleven ervaren wat het is om met softwaretoepassingen te werken die teveel kunnen of die net niet aansluiten bij wat het bedrijf uniek maakt.

Otto von der FUhr - KPN

Otto von der Fuhr
KPN

Otto von der Fuhr heeft ruim 20 jaar ervaring in de IT en telecom, waarvan circa 12 jaar als contractmanager of een daaraan gelieerde rol. Binnen KPN heeft hij mede aan de wieg gestaan van de professionalisering van contractmanagement. Daarnaast is hij sinds 2018 voorzitter van het College van Deskundigen ten behoeve van de NBCM Certificering van Contractmanagers.

Harry Brink - JOE

Harry Brink
JOE

Harry is een gedreven management trainer, bouwer van strategisch talentmanagement en -supporter. Hij studeerde bedrijfseconomie en werkte voorheen bij grote banken in het management.  Hij is ondernemer in risicodragend kapitaal en oprichter van Jouw Ontwikkeling Eerst (JOE), een organisatie voor strategisch talent management. Kernwoorden: autonomie, verantwoordelijkheid en verbinding.

Norman Martijnse - Politie Nederland

Norman Martijnse
Politie Nederland

Norman Martijnse is bestuurslid bij het Platform (out)sourcing Nederland en is binnen Politie Nederland verantwoordelijk voor het onderhouden van de relatie met de strategische ICT leveranciers. Eerder was Norman als adviseur vanuit onder andere KPMG betrokken bij het inrichten en operationaliseren van regieorganisaties bij uitbesteding.

Nienke Kieft
Het NIC

Nienke Kieft is Managing Consultant bij NIC Inkoopprojecten en is ruim 10 jaar werkzaam binnen de inkoopadviesbranche. Vanuit haar passie en enthousiasme voor het vak draagt zij graag bij aan de ontwikkeling van inkoop- en contractmanagement binnen organisaties. Daarnaast deelt Nienke als trainer haar inhoudelijke kennis binnen de NIC Academy.

Jelle Wenselaar
Het NIC

Met 16 jaar relevante inkoop ervaring uit de industrie en het publieke domein, is Jelle gefocust op het leveren van meerwaarde door slim te organiseren en innoveren. Jelle denkt win – win en laat zich tijdens gesprekken en trainingen ook graag door je inspireren. Jelle heeft als opleiding werktuigbouwkunde, Technische bedrijfskunde en Nevi 3 genoten.

Bart van Reeken - PON

Bart van Reeken
Platform (Out)sourcing Nederland

Bart van Reeken is voorzitter van Platform (out)sourcing Nederland en assisteert als advocaat bij de totstandkoming van (out)sourcingrelaties en bij het oplossen van conflicten in dergelijke relaties. Hij is inmiddels 31 jaar advocaat en al zo’n 20 jaar actief in de IT industrie en bij andere sourcingrelaties.

Sandra Bos & Ronald van Dijk
Negometrix

Sandra Bos en Ronald van Dijk zijn beide inkooptechnisch en juridisch opgeleid en ieder ruim 20 jaar werkzaam binnen Procurement. Voor Havenbedrijf Rotterdam zijn Sandra en Ronald actief als senior inkoper GWW en respectievelijk category houder processystemen en vastgoed. Zij hebben in samenwerking met Negometrix diverse functionaliteiten binnen de bestaande applicatie ingericht en in gebruik genomen.

Remco Blom
Dagvoorzitter

Remco Blom is dagvoorzitter bij congressen over innovatie en gestructureerd veranderen. Als management consultant en trainer helpt hij organisaties om te veranderen. Hij is inmiddels voor de derde keer gastheer bij NCMC.