Margriet Sitskoorn

Margriet Sitskoorn
Universiteit van Tilburg

Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie aan de universiteit van Tilburg. Haar onderzoek richt zich op de invloed van gedrag en omgeving  op mensen en hoe men  de emoties, gedrag en vaardigheden van mensen kan beïnvloeden. Margriet is een graag geziene gast bij tv-programma’s als IQ Test, Eva Jinek en Pauw.

Wouter Hart

Wouter Hart
Verdraaide organisaties

Wouter Hart is schrijver van de bestsellers ‘Verdraaide organisaties’ en ‘Anders vasthouden’ waarvan inmiddels tezamen meer dan 80.000 exemplaren zijn verkocht. Daarnaast geeft Wouter lezingen over het thema ‘werken vanuit de bedoeling’ dat centraal staat in de boeken. Voor meer informatie zie: www.verdraaideorganisaties.nl.

Klaas Stek
Universiteit Twente

Klaas Stek (1967) studeerde in 2016 af aan de Universiteit Twente op het gebied van inkoopvaardigheden en is sindsdien promovendus aldaar. Na een eerdere carrière in het (hoger) onderwijs is zijn grootste uitdaging om de toekomstige succesfactoren te vertalen in concrete leerdoelen in het academisch onderwijs.

Kees Tazelaar
Belastingdienst

Ir. ing. Kees C.J. Tazelaar M.Sc is teammanager contractmanagement en inkoopondersteuning bij het Inkoopuitvoeringscentrum Belastingdienst. Kees heeft een passie voor het vakgebied contractmanagement en is altijd op zoek naar verbetering. Op basis van de methode CATS CM is hij met zijn team een veranderingstraject ingegaan om meer uit het contractmanagement te halen. Want het blijft een proces van continue verbetering!

Albert Geuchies
Ministerie van OCW

Albert Geuchies is opgeleid als technisch bedrijfskundige aan de HTS in Groningen aangevuld met een kopstudie ICT aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Hij heeft gewerkt voor (Atos) Origin als service delivery manager en contractmanager. Nu is hij werkzaam als contractmanager  bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Special assigment: duurzaamheid met focus op independent software vendors (ISV).

Ruud de Groot - DHL

Ruud de Groot
DHL

Ruud de Groot heeft veel ervaring in logistiek en ketenmanagement. Hij heeft ruim 20 jaar succesvol operationele en commerciële leiderschapsrollen vervuld, dienstverlenend aan wereldwijde spelers in mode en technologie. Hij is een ervaren kenner van Vested Outsourcing, een relationeel business model met een duidelijk gedefinieerde structuur. Ruud is mede-auteur van de case study van de University of Tennessee ‘Vested for Success’.

Henk de Olde - NBCM

Henk de Olde
NBCM

Henk heeft een jarenlange ervaring met commerciële contracten voor ICT-diensten in diverse landen en branches. Henk heeft diverse managementfuncties bekleed bij Atos en is nu onder meer de beleidsmaker voor de contractuitvoering en -toezicht bij Atos Benelux & The Nordics. Als bestuurslid van de NBCM is hij zeer nauw betrokken bij de opzet van de procedure voor certificering als NBCM-contractmanager.

Erik Kiekens - TNO

Erik Kiekens
TNO

Erik heeft tijdens zijn loopbaan bij diverse werkgevers een verscheidenheid aan functies uitgeoefend waaronder contractmanager, adviseur, kwaliteitsmanager, docent, coach en informatieanalist. De afgelopen 10 jaar is Erik werkzaam als Senior Contractmanager. Daarnaast is Erik bestuurslid van de NBCM en zeer nauw betrokken bij de opzet van de procedure voor certificering als NBCM-contractmanager.

Jaap Overvoorde

Jaap Overvoorde
Entrepreneur

Jaap is ruim 15 jaar zelfstandig contractmanagement professional voor de inkoopcategorieën ICT, HRM en Marketing/Communicatie en implementeert het ‘ketendenken’ zoals dat in de retailbranche gebruikelijk is. In zijn opdrachten is hij kwartiermaker, hekkensluiter en/of tijdelijke operationele kracht. Jaap gebruikt daarbij veelal het MSU+ model (inkoop volwassenheidsniveau) als professionaliseringsbenchmark.

Otto von der FUhr - KPN

Otto von der Fuhr
KPN

Otto von der Fuhr heeft ruim 20 jaar ervaring in de IT en telecom, waarvan circa 12 jaar als contractmanager of een daaraan gelieerde rol. Binnen KPN heeft hij mede aan de wieg gestaan van de professionalisering van contractmanagement. Daarnaast is hij sinds 2018 voorzitter van het College van Deskundigen ten behoeve van de NBCM Certificering van Contractmanagers.

Harry Brink - JOE

Harry Brink
JOE

Harry is een gedreven management trainer, bouwer van strategisch talentmanagement en -supporter. Hij studeerde bedrijfseconomie en werkte voorheen bij grote banken in het management.  Hij is ondernemer in risicodragend kapitaal en oprichter van Jouw Ontwikkeling Eerst (JOE), een organisatie voor strategisch talent management. Kernwoorden: autonomie, verantwoordelijkheid en verbinding.

Remco Blom
Dagvoorzitter

Remco Blom is dagvoorzitter bij congressen over innovatie en gestructureerd veranderen. Als management consultant en trainer helpt hij organisaties om te veranderen. Hij is inmiddels voor de derde keer gastheer bij NCMC.

Sponsor worden op NCMC19?

Profileer uw organisatie of presenteer uw pakket. Vier met ons 10 jaar NCMC, word sponsor!

Download de brochure

Oeps! We konden je formulier niet vinden.