Patrick van Veen
Gedragsbioloog

In 2002 startte Patrick van Veen, Apemanagement. Gebaseerd op zijn kennis als bioloog en de ervaring die hij had opgedaan wilde hij kennis van apen en biologie gebruiken om managers en medewerkers uit organisaties inzicht te geven in organisatiegedrag. In het dagelijks leven helpt Patrick mensen om te leren en zich te ontwikkelen door wetenschap te vertalen naar kennis.

Dr. Peter Kamminga
Harvard Universiteit

Dr. Peter Kamminga is Affiliated Faculty aan de Harvard Universiteit in Boston en Universitair Hoofddocent aan de VU. Hij is expert op het gebied van samenwerking in langlopende contractuele relaties. Van zijn hand verschenen inmiddels een handvol boeken en vele artikelen over het thema samenwerking, contractuele relaties en geschiloplossing.

Hans Velt - Gemeente Rotterdam

Hans Velt
Gemeente Rotterdam

Als concessiemanager combineert Hans Velt zijn werkervaringen, die hij heeft opgedaan binnen het bedrijfsleven, de overheid, en in uiteenlopende vakgebieden. Hans is zeer bekend met beide zijden van de onderhandelingstafel. Momenteel werkt hij voor Gemeente Rotterdam en omstreken aan een van de grootste concessieovereenkomsten ‘Openbaar Laden’ van dit moment.

Gonneke Elders, Arthur Schenk, Jeannine den Boer

Gonneke Elders
Achmea

Deze Achmea collega’s werken samen in een multidisciplinair team aan de verbetering van het vakgebied contractmanagement voor IT contracten. Zij vertegenwoordigen in dit team de volgende disciplines: IT Procurement (Gonneke Elders),  Uitbesteding (Arthur Schenk) en Enterprise Informatie Management (Jeannine den Boer).

Kornelis Snijder - Gemeente Groningen

Kornelis Snijder
Gemeente Groningen

Kornelis Snijder is sinds 2003 werkzaam bij de gemeente Groningen in diverse, ICT gerelateerde functies. Sinds 2015 in de functie van Beleidsregisseur I&A / Contractmanager. Sinds 2016 is hij ook betrokken bij de uitbesteding van de ICT middels een Europese Aanbesteding en sinds september 2018 managet Kornelis tevens het contract met outsourcer Fujitsu.

Paul ten Vergert
Gemeente Groningen

Als Contractmanager & Beleidsregisseur bij Gemeente Groningen is Paul ten Vergert verantwoordelijk voor contract- en leveranciersmanagement. Hij werkte eerder mee aan de grenscorrectie bij Meerstad en deed onderzoek naar het opstellen van Service Level Agreements (SLA). Paul is enthousiast, ambitieus, energiek en doortastend.

Linda Tonkes
CM Partners

Linda Tonkes is in 2019 als senior partner toegetreden tot CM Partners, nadat zij meerdere jaren succesvol contractmanagementtrainingen en adviesopdrachten voor CM Partners heeft uitgevoerd. Linda heeft een allergie voor dingen die niet werken en weet feilloos de blokkades te elimineren. Linda is tevens mede-auteur van de vernieuwde versie van CATS CM®, dat in 2020 gelanceerd wordt.

Ronny Verwater

Ronny Verwater
Rijkswaterstaat

Ronny Verwater is Coördinator contractmanagement bij het Inkoop Uitvoeringscentrum Bedrijfsvoering van Rijkswaterstaat. Enthousiast beoefenaar van kunsten ter verbetering van prestaties en samenwerkingsrelaties. In de afgelopen vier jaar vertaalde hij met zijn team de praktijkervaring van eerdere jaren in een succesvol collectieve werkwijze contractmanagement.

Margot Nieuwold
Rijkswaterstaat

Margot Nieuwold is contractmanager bij het Inkoop Uitvoeringscentrum Bedrijfsvoering van Rijkswaterstaat. Onder andere verantwoordelijk voor contracten op het gebied van werving en selectie en facilitaire diensten en leveringen. Zij is pro-actief in het verder ontwikkelen en uitdragen van de collectieve werkwijze contractmanagement die gebruikt wordt binnen de Corporate Dienst.

Patrick Jaspers
Icertis

Patrick is Partner Sales Director en sinds 1995 werkzaam in de IT Industrie bij bedrijven zoals Getronics, Oracle, Softricity en Microsoft. Hij is actief geweest in data, applicatie, virtualisatie en infrastructuur technologieën. Sedert 2014 verdiept hij zich in compliance en riskmanagement, met daarbij nu de specialisatie rondom contract-
management en technologieën zoals blockchain, AI en Machine Learning.

Vincent Brouwer
AddVueConnect

Vincent Brouwer is een ervaren manager op het gebied van inkoop, contractmanagement, delivery management e.v.a. In 2015 is hij gestart met de ontwikkeling van AddVueConnect, een innovatief platform voor contract-
management en regievoering. Door inzet van slimme technologie en door transparante samenwerking tussen contractpartijen wordt aantoonbaar meer waarde gerealiseerd tegen lagere kosten.

Rob Snoeren
Ricoh NL

Rob heeft jarenlange ervaring in de ICT-branche als manager van contract-, project- en service delivery managers en is zelf ook nog actief als contractmanager.

 

 

 

 

 

Erik Bakker
Ricoh NL

Erik is een ervaren, creatieve, gedreven en leergierige service delivery, contract en people manager met een scherpe analytische blik, die op operationeel, tactisch en strategisch niveau uitblinkt in het behalen en overtreffen van klanttevredenheid en resultaten.
 

Evelien Sodenkamp
Het NIC

Met volle overgave en enthousiasme zet ik me in om de inkoopfunctie te blijven professionaliseren. Daarbij geloof ik in duurzame oplossingen die bijdrage aan een circulaire economie waarbij contract- en leveranciersmanagement een cruciale rol speelt.

 

 

Abdannor Zoulali

Abdannor Zoulali
Winnaar JvB Scriptieprijs

Abdannor Zoulali behaalde begin 2019 zijn BSc facility management aan de Saxion hogeschool. Voor zijn afstuderen schreef hij een scriptie over het implementeren van contracten bij een Nederlandse universiteit. Zijn indrukwekkende scriptie won de Jan van Beckum Contractmanagement Scriptieprijs 2019. Dé kans om vragen te stellen aan dit jonge talent!

Remco Blom
Dagvoorzitter

Remco Blom is dagvoorzitter bij congressen over innovatie en gestructureerd veranderen. In het dagelijks leven is hij management consultant en trainer, en helpt hij organisaties om te veranderen. Remco is inmiddels voor de vierde keer gastheer bij NCMC, waar hij zorgt voor inleiding, moderatie en interactie.