Linda Tonkes
CM Partners

Linda Tonkes is een kennisleider op het gebied van contractmanagement. Haar opleiding en achtergrond in de accountancy en consultancy geven haar de perfecte bodem om strategie te vertalen in processen, inclusief de sturing van en verantwoording over die processen. Ze is vastberaden het domein van contractmanagement in alle lagen van de organisatie de erkenning te geven die het verdient. Linda is medeontwikkelaar van de methode CATS CM® voor contractmanagement.

Arjen van Berkum
CM Partners

Arjen van Berkum is al langere tijd verbonden aan CM Partners. Al in 2008 verzorgde hij lezingen in de toenmalige trainingen samen met Gert-Jan Vlasveld en Jan van Beckum. Arjen houdt zich bezig met innovatie en technologische verandering, hoe die het veld van contractmanagement raken en is verantwoordelijk binnen CATS CM® voor de internationale uitrol van de methode. Arjen spreekt regelmatig op universiteiten in binnen- en buitenland over de kracht van ecosystemen.

Erik van Loenhout
Contractmanager, Boskalis

Erik van Loenhout is een CATS CM® gecertificeerd contractmanager bij Boskalis, binnen de IT-afdeling.
Hij is verantwoordelijk voor het beheer van verschillende IT-contracten en heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan de implementatie van contractmanagement binnen Boskalis.

Erik houdt de focus en controle op zijn contracten, zodat de organisatie zich kan richten op de corebusiness.

Joeri L.D. Van Caneghem
Aankoper, Fluvius

Joeri Van Caneghem omschrijft zichzelf als een slagerszoon zonder brilletje met brede ervaring. Hij was voorheen productontwikkelaar en productieleider, maar maakte de overstap naar aankoop. Hij vervulde functies bij onder andere KMO en Atlas Copco op het gebied van (internationale) private en publieke aankoop. Als aankoper binnen Fluvius houdt hij zich intensief bezig met contractmanagement.

Aloys van Mierlo
Business service manager, GGZ Rivierduinen

Sinds 1985 levert Aloys van Mierlo duurzame resultaten op het koppelvlak tussen business en IT.

Vanaf 2005 heeft hij zich gericht op het inrichten en verrichten van contractmanagement. Daarbij stelt hij het opbouwen en vasthouden van wederzijds vertrouwen in de driehoek klant, business en leverancier centraal.

Richard Steketee
CM Partners

Richard Steketee is een ervaren consultant op het gebied van ontwerpen en implementeren van praktisch uitvoerbare service- en contractmanagementprocessen. Vanuit zijn bedrijfseconomische achtergrond heeft hij een breed overzicht en zorgt hij voor de best passende oplossing met het optimale resultaat. Als medeontwikkelaar van de methode CATS CM® is hij ook als trainer actief.

Leo Kersten
Contractmanager, Achmea

Leo Kersten is inmiddels al 20 jaar werkzaam voor Achmea en heeft diverse IT management functies bekleed. Tegenwoordig is hij contractmanager. Hiervoor doorliep hij 15 jaar Amerikaanse organisaties als data center manager, IT manager en manager kantoorautomatisering. Hierdoor is Leo zeer ervaren op het gebied van ITIL, ASL, BISL, contractmanagement, IT ontwikkelpaden en procesmanagement.

Anneleen Kaptein
Associate partner,
CM Partners

Na een carrière in het Europees marketingmanagement van een aantal Amerikaanse organisaties, heeft Anneleen Kaptein zich sinds 2002 toegelegd op training, coaching en consultancy. Vooral op het gebied van persoonlijke en communicatieve vaardigheden, maar daarnaast ook op een aantal procesmatige gebieden, waaronder sinds ruim een jaar contractmanagement.

Marco van der Werf
Bit

Marco van der Werf  is ondernemer. In vier jaar is zijn research & prototyping studio Bit uitgegroeid naar 50+ consultants en werkt hij samen met hen voor directies van Nederlandse en internationale topmerken zoals IKEA, Philips en FedEx. Bit scout wereldwijd de laatste technologie-ontwikkelingen die belangrijk zijn voor hun klanten.