Yvonne van ‘t Goor
Rob van de Zande
RSJ IJsselland

Terug naar de sprekerslijst

Yvonne van ’t Goor, contractmanager bij RSJ IJsselland, is sinds 2017 uitvoerend en implementerend contractmanager in verschillende domeinen (aan zowel de opdrachtnemer- als opdrachtgeverskant). Yvonne heeft de CATS CM®-trainingen tot en met het niveau Expert met succes afgerond en is jurylid van de jaarlijks door CM Partners uitgereikte Jan van Beckum Scriptieprijs. Yvonne gelooft in het transparant uitspreken van belangen en doelstellingen als kracht voor iedere samenwerking.

Rob van de Zande, contractmanager bij RSJ IJsselland, is sinds 2009 als bedrijfs- en veranderkundige betrokken bij de transitie van de jeugdzorg. Na zijn rol als adviseur en beleidsadviseur is hij sinds een paar jaar contractmanager. Eerst voor gemeenten en nu voor de jeugdzorgregio IJsselland. In die rol is hij nauw betrokken bij het (door)ontwikkelen van de samenwerking in het complexe Nederlandse jeugdzorgstelsel.

De sessie van Rob en Yvonne: Beter en breder grip op Jeugdzorg – balanceren tussen controle en vertrouwen in een dynamisch krachtenveld.
Yvonne en Rob gaan in hun sessie in op het complexe speelveld van de jeugdzorg, de implementatie van CATS CM® en de balans tussen controle en vertrouwen. Ze delen hoe zij zorgen voor goed contractmanagement zorgen voor 11 gemeenten en 134 jeugdhulpaanbieders in een wereld waar verschillende domeinen samenkomen en landelijke hervormingen samengaan met lokale keuzes. Hoe stel je de juiste contractdoelstellingen, wat is een passende governance-structuur, hoe segmenteer je de grote hoeveelheden aanbieders en hoe geef je de CATS CM®-rollen invulling? Bijzondere aandacht is er voor waar de keuze voor vertrouwen en waar de keuze voor controle wordt gemaakt.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.