Ruud de Groot heeft veel ervaring in logistiek en ketenmanagement bij DHL. Hij heeft meer dan 20 jaar succesvol operationele en commerciële leiderschapsrollen vervuld, dienstverlenend aan wereldwijde spelers in mode en technologie. Hij heeft al een aantal jaren ervaring met Vested Outsourcing en is mede auteur van de case study van de University of Tennessee ‘Vested for Success’. Hij is gecertificeerd door de University of Tennessee als ‘Certified Deal Architect’.

Parallelsessie

Succes door incentives: Hoe het toepassen van Vested het succesverhaal werd van Intel Logistics en DHL Supply Chain.

Als je het beste uit jouw leverancier wil halen op een duurzame manier, nodig ik je uit eens te kijken  naar een relationeel business model met incentives voor innovatie en besparingen.

In deze sessie introduceert Ruud de Groot Vested Outsourcing – een relationeel business model met een duidelijk gedefinieerde structuur, welke de ontwikkeling van een echt partnerschap tussen klant en leverancier ondersteunt. Hij zal uit zijn eigen ervaring vertellen hoe Intel en DHL daadwerkelijk in staat waren de ‘5 rules van Vested’ te implementeren en hoe dat geleid heeft tot het succes van beide partners.

Ondanks een uitdagende omgeving, slaagden Intel and DHL erin hun hun zakelijke relatie om te vormen naar een relatie waarin het leveren van excellente performance, innovatie en besparingen centraal staan.

Wat was er nodig om deze uitstekende resultaten te bereiken? Wat was en is de fundering voor een echte samenwerking? En hoe overwonnen ze in werkelijkheid de obstakels om te komen tot besparingen, waarbij ook de leverancier gezond en tevreden blijft?