Nienke Kieft is Managing Consultant bij NIC Inkoopprojecten en is ruim 10 jaar werkzaam binnen de inkoopadviesbranche. Vanuit haar passie en enthousiasme voor het vak draagt zij graag bij aan de ontwikkeling van inkoop- en contractmanagement binnen organisaties. Daarnaast deelt Nienke als trainer haar inhoudelijke kennis binnen de NIC Academy, waarin zij  in staat is de juiste verbinding te leggen tussen de theorie, de praktijk en haar doelgroep.

Partnerpresentatie

Passend contractmanagement bij passende contracten voor passende leveranciers

Brandjes blussen en hard duwen op de prijs en kwaliteit, het is nog steeds de realiteit als het gaat om contractmanagement. Wil je toewerken naar ‘in control’ zijn en zorgen dat met minder geld, minder beheerslast en zo weinig mogelijk energie de kwaliteit van de contracten toeneemt? Dan is deze sessie iets voor jou. Goed contractmanagement brengt vele voordelen. Heldere afspraken en duidelijke meetpunten zorgen ervoor dat je de dienstverlening ontvangt die je werkelijk nodig hebt. Wij zijn benieuwd welke trends je ziet en welke uitdagingen jij tegenkomt.

Tijdens deze sessie delen Jelle Wenselaar en Nienke hun kennis over het structureel inrichten en implementeren van contractmanagement en krijg je een duidelijke aanpak en handvatten mee om de weg naar ‘in control zijn’ in te zetten.