Marco van der Werf is ondernemer. In vier jaar is zijn research & prototyping studio Bit uitgegroeid naar 50+ consultants en werkt hij samen met hen voor directies van Nederlandse en internationale topmerken zoals IKEA, Philips en FedEx.

Ontwikkelingen in de toekomst
Bit scout wereldwijd de laatste technologie-ontwikkelingen die belangrijk zijn voor hun klanten. Zij vinden de nieuwste onderzoeken bij universiteiten, techbedrijven en startups. Om te valideren of de innovaties waarde hebben voor hun klanten, heeft Bit een prototype team vol met de 1% allerslimste AI, robotica en informatica consultants.

Masterclass

Als innovatief bedrijf met corporate ondernemingen werken

Organisaties moeten in de steeds sneller veranderende wereld beter naar de toekomst kijken. Hoe zorg je dat je samenwerkt met innovatieve en snelle bedrijven? De business van corporate ondernemingen wil vooruit en kan dat niet, terwijl de leverancier nog klein en wendbaar is. In deze masterclass vertelt Marco van de Werf, eigenaar van research & prototype studio Bit,  je over zijn ervaringen in het werken met corporate ondernemingen en de bijbehorende stroom van contracten. Want veranderingen gaan exponentieel snel, en Marco denkt dat de verandering die we in de 20ste eeuw hebben meegemaakt, in de 21ste eeuw 1000 maal groter zal zijn. Om die reden is een continue blik vooruit cruciaal, net als werken met nieuwe soorten partners.