Met 16 jaar relevante inkoop ervaring uit de industrie en het publieke domein, is Jelle gefocust op het leveren van meerwaarde door slim te organiseren en innoveren. Jelle is een verbindende motivator die snel schakelt, integer handelt en zich professioneel opstelt. Hij denkt win – win en laat zich tijdens gesprekken en trainingen ook graag door je inspireren. Jelle heeft als opleiding werktuigbouwkunde, Technische bedrijfskunde en Nevi 3 genoten.

 

Partnerpresentatie

Passend contractmanagement bij passende contracten voor passende leveranciers

Brandjes blussen en hard duwen op de prijs en kwaliteit, het is nog steeds de realiteit als het gaat om contractmanagement. Wil je toewerken naar ‘in control’ zijn en zorgen dat met minder geld, minder beheerslast en zo weinig mogelijk energie de kwaliteit van de contracten toeneemt? Dan is deze sessie iets voor jou. Goed contractmanagement brengt vele voordelen. Heldere afspraken en duidelijke meetpunten zorgen ervoor dat je de dienstverlening ontvangt die je werkelijk nodig hebt. Wij zijn benieuwd welke trends je ziet en welke uitdagingen jij tegenkomt.

Tijdens deze sessie delen Nienke Kieft en Jelle hun kennis over het structureel inrichten en implementeren van contractmanagement en krijg je een duidelijke aanpak en handvatten mee om de weg naar ‘in control zijn’ in te zetten.