Terug naar de sprekerslijst

Jeannine den Boer is manager Suppliermanagement bij Achmea Strategie & Transformatie. Haar team ondersteunt contracteigenaren bij het managen van contractportefeuilles bij Strategie, Interne Communicatie en ICT. Daarnaast houdt ze zich, als gedelegeerd proceseigenaar, bezig met implementeren en ontwikkelen van contract- en partnershipmanagement bij Achmea. Ze heeft ruime bedrijfskundige ervaring met verandertrajecten, informatiemanagement en contract- en partnershipmanagement

Sander Hendriks is een ervaren contractmanager werkzaam bij Achmea Strategie & Transformatie. Daarvoor heeft hij als operationeel-, contract- en servicemanager bij verschillende bedrijven in het domein van IT-regie gewerkt. Met een liefde voor verbeteren en samenwerken is hij bij Achmea dagelijks bezig om met enthousiaste collega’s het vakgebied van contract- en partnershipmanagement naar een hoger niveau te tillen.

In een interactieve sessie delen we onze ervaringen in de opzet en werking van de Contract Boards bij Achmea Strategie & Transformatie. Hierbij gaan ze in op:

  • Welke richtlijnen hebben we gebruikt voor de inrichting van de Contract Boards en waarom?
  • Hoe werken onze Contract Boards in praktijk en wat zijn de resultaten?
  • Op welke manier gebruiken we dashboards en zetten we factbased sturing in?
  • Wat zijn de ervaringen van onze contracteigenaren?

Bestel je Tickets

Oeps! We konden je formulier niet vinden.