Harry is een gedreven management trainer, bouwer van strategisch talentmanagement en talentsupporter. Hij studeerde bedrijfseconomie en werkte voorheen bij grote banken in het management. Hij is tegenwoordig zelfstandig ondernemer in risicodragend kapitaal en oprichter van Jouw Ontwikkeling Eerst (JOE), een organisatie voor strategisch talent management. Kernwoorden die JOE typeren zijn: autonomie, verantwoordelijkheid en verbinding.

Parallelsessie – workshop

Hoe futureproof ben jij als contractmanager?

In deze workshop gaan we vooral kijken naar toekomstig benodigde competenties en talenten. Het doel is vooral om jou aan te zetten tot nadenken over de toekomst van het vak contractmanager. Gebaseerd op het onderzoek van o.a. spreker Klaas Stek, krijg je inzage in waar het toekomstige zwaartepunt zal liggen binnen het vakgebied contractmanagement. Verschuift het van hard skills naar soft skills? Meer van inhoud naar relatie? Of komt er meer lef bij kijken of juist empathie?

We gaan samen aan de slag om alvast de eerste opzet te vinden voor de antwoorden. En je gaat zelf bepalen of jij de onderliggende talenten hebt om de benodigde competenties te ontwikkelen.

Ben jij naar jouw mening futureproof, of is er nog werk te doen? Deze sessie wordt een combinatie van theorie, groepsopdracht, discussie en zelfonderzoek.