Keynote: Arjen van Berkum
CM Partners

Terug naar de sprekerslijst

Arjen is senior partner bij CM Partners, waar hij sinds 2018 werkt aan het professionaliseren van contractmanagement en het informeren van de markt over actuele en toekomstige ontwikkelingen. Als een van LinkedIn’s top voices deelt hij zijn inzichten over het vakgebied, zowel nationaal als internationaal.

De connectie met CM Partners gaat ver terug. Al in 2008 gaf Arjen lezingen tijdens trainingen, samen met pioniers als Gert-Jan Vlasveld en Jan van Beckum. Zijn focus ligt op innovatie en technologische veranderingen en de impact daarvan op contractmanagement.

De keynote van Arjen: Contractmanagement toen, nu en straks

Wat een prachtige reis heeft contractmanagement gemaakt! We zijn geëvolueerd van een onbekend en onbestaand concept tot een essentieel onderdeel van moderne organisaties. Vroeger een functie in de kelder, nu het kloppende hart van het bedrijf, met meer dan duizenden professionals in Nederland alleen al.

Tijdens deze keynote gaat Arjen met de deelnemers samen ontdekken hoe ons vak zich heeft ontwikkeld van de oudheid tot nu. We zullen stilstaan bij hoe het vakgebied is ontstaan, de vele implementaties in organisaties en de lessen die we hebben geleerd van zowel successen als mislukkingen.

En wat brengt de toekomst? Technologie zal het vak onvermijdelijk veranderen, maar wat betekent dat precies?

Arjen, neemt ons mee op een reis door het verleden, de huidige trends en de vooruitzichten voor de lange termijn. Bereid je voor op scherpe observaties en zijn persoonlijke visie op de weg vooruit. De toekomst zit vol mogelijkheden en kansen, maar alleen als we bereid zijn ze te grijpen.

Laten we beginnen aan deze boeiende verkenning van ons verleden, onze huidige uitdagingen en de opwindende horizon die voor ons ligt!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.