Terug naar de sprekerslijst

Anouk van Dam, Product Owner Contractmanagement bij Alliander
Anouk, de bruggenbouwer tussen inkoop en de business, werkt nauw samen met collega’s uit de diverse contractmanagementteams bij Alliander. Ze werkt samen met de teams aan het optimaliseren van contractmanagement en legt de basis die ervoor zorgt dat alle teams op een uniforme manier kunnen werken, met behoud voor ruimte voor eigen wensen en behoeften.

Rick van Haaren, Product Owner Vendor Management bij Alliander
Rick is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de functies contract­manage­ment, leveranciersmanagement en software asset management binnen Digita­lisering van Alliander. Hij zorgt ervoor dat zijn team in staat is de vertaling van theorie naar de praktijk te maken. Met zijn ruim 24 jaar ervaring in het IT-landschap is Rick altijd op zoek naar de verbinding tussen IT en inkoop. Zoals hij het zelf verwoordt: “Met de poten in de klei en niet bang voor een stevige discussie.” Verbindend tussen IT en “de rest van de organisatie” om maximale waarde te creëren.

De sessie van Anouk en Rick: Contractmanagement is écht een vak!
Samen bieden Anouk en Rick een unieke blik op de uitdagingen en successen in het veld van contractmanagement. Van de implementatie van de Alliander Contrac­tmanagement-methodiek gebaseerd op CATS CM®, tot de aanpak van verschillen en overeenkomsten tussen diverse teams zoals Digitalisering, Facilities, HR, Componenten en Aannemerij. Deze sessie geeft een diepgaande verkenning, verrijkt met concrete voorbeelden, van de vertaling van theorie naar praktijk.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.