Abigail Andreasen en Marit Gangsaas
Vattenfall en Avinor

Terug naar de sprekerslijst

Abigail is een civiel ingenieur met een passie voor contractmanagement. Met 20 jaar gecombineerde technische en commerciële ervaring in grote bouwprojecten in Azië, het Midden-Oosten en Europa. Momenteel werkzaam bij Vattenfall, een marktleider in windenergie, als hoofd van de afdeling commercial management in offshore operations. Abigail is een betrokken en energieke leider met expertise in contracten, commercial management, garanties, claims en risicomanagement.

Marit studeerde architectuur aan de Technische Universiteit Delft en werkte 18 jaar voor de Royal Schiphol Group. Ze begon op de regionale luchthaven in Rotterdam en werkte later in uiteenlopende functies op Schiphol, variërend van Commercial Development, Security, Operations tot de nieuwe pier en terminal.

In de afgelopen jaren heeft Marit de nieuwe afdeling Operational Excellence binnen Vattenfall Offshore Wind opgezet. Deze afdeling bestond uit verschillende teams verspreid over vijf landen, met als focus het verbeteren van volwassenheid, processen en prestaties. Daarnaast was Marit verantwoordelijk voor de uitbestede diensten, waaronder het beheer van claims en garanties. Sinds begin 2023 leidt Marit de afdeling Terminal Operations op Oslo Airport (Avinor) in Noorwegen.

De rode draad in haar carrière is het definiëren en ontwikkelen van cultuur en mensen, het verbeteren van procesprestaties, en het samen creëren van waarde voor organisaties en klanten.

De sessie van Abigail en Marit: De Contractmanagement Quiz

Abigail en Marit komen naar de conferentie om in gesprek te gaan met de deelnemers en hopen dat iedereen aan het eind van hun sessie iets nieuws van een ander heeft geleerd, inclusief zijzelf. De sessie van Abigail en Marit is in het Engels. De voorbereiding van de vragen en stellingen is in volle gang. Wat dacht je van:

  • People before process or process before people?
  • Reorganization is the best stress test for contract management.
  • If you had unlimited resources and mandate, what would your first three steps in contract management be?

Oeps! We konden je formulier niet vinden.