GOED VERZORGD!

Goed voor anderen zorgen begint met goed voor jezelf zorgen. Daarna is de volgende stap logischerwijs goed zorgen voor het vakgebied, zodat je intern blijft verbeteren op het gebied van contractmanagement. Vervolgens is het van belang om goed te zorgen voor de wereld om ons heen. Wat betekent dat en hoe doe je dat?

Ticket boeken

Het thema ‘Goed Verzorgd!’ kent nogal wat facetten. Goed voor anderen zorgen begint met goed voor jezelf zorgen. De afgelopen periode zijn contractmanagers zakelijk geconfronteerd met vele uitdagingen. Te midden van deze hindernissen moesten we werken in isolatie en schonken de meesten noodgedwongen weinig aandacht aan het van elkaar leren. Daarbij werd het reguleren van de bijbehorende energie en inzichten ook behoorlijk gedwarsboomd.

In de eerste keynote op NCMC 2022 wordt er dan ook ingegaan op de vraag: HOE zorg je eigenlijk goed voor jezelf?

De volgende stap in het zorgen is logischerwijs goed zorgen voor het vakgebied, zodat je intern blijft verbeteren op het gebied van contractmanagement. Hoe past contractmanagement binnen jouw organisatie? Welke rol kan data spelen in het optimaliseren van processen? Slechts twee voorbeelden van onderwerpen die voorbijkomen.

Na een goed verzorgde lunch van Congrescentrum NBC wordt het tijd om te zorgen voor de wereld om ons heen, de wereld buiten onze eigen organisatie. Hoe past dat binnen contractmanagement?  Of binnen aanbesteden? En waar lopen bepaalde branches tegen aan, bijvoorbeeld de zorg of WMO? 

Diverse aansprekende sprekers gaan op 7 juni dieper in op het thema. Daarnaast mag je een boeiende paneldiscussie verwachten. Na goed zorgen voor iedereen, kijken we vooruit: hoe past innovatie binnen ons vakgebied?

Tot slot nog een laatste hint. Bij CM Partners wordt er hard gewerkt aan een nieuw boek, en we verwachten dat op 7 juni te presenteren.

Meer informatie over het programma volgt binnenkort.