De 6e Nationale Contractmanagement Conferentie: Contractmanagement, Cost of Profit Center?

Door Redactie
10 - 02 - 2015 - NCMC15
De 6e Nationale Contractmanagement Conferentie op 10 februari 2015 stond in het teken van het nut en de waarde van contractmanagement

We kijken terug op een geslaagd congres met circa 150 deelnemers! In de presentaties van diverse organisaties kwam de toegevoegde waarde van contractmanagement duidelijk naar voren. Besparingen, kostenvermijding, grip op contracten, betere dienstverlening, betere risicobeheersing, een betere relatie tussen contractpartijen: allemaal voordelen van proactief contractmanagement. Enthousiaste sprekers hebben verteld over hun aanpak van contractmanagement en de meerwaarde die zij in hun organisatie ervaren.

Wat heeft de conferentie de deelnemers gebracht?

  • Inspirerende presentaties over hoe uw vakgenoten de invoering van contractmanagement ter hand hebben genomen. Zij lieten zien dat de investering zichzelf meer dan terugverdient!
  • Munitie om de discussie over nut en waarde van contractmanagement binnen hun organisatie te kunnen voeren
  • Nieuwe inzichten voor het aanpakken van contractmanagement, zoals o.a. de zeer vernieuwende Vested-methode van Kate Vitasek
  • Netwerken met collega’s uit andere organisaties
  • Het nieuwe boek ‘CATS CM editie 2014, contractmanagement voor opdrachtgever en leverancier’

Congres-app met uniek netwerk concept

Nieuw was de ‘Nationale CM Conferentie’ app, waarin alle informatie over het congres in één overzichtelijke app beschikbaar is. De app bood tijdens de conferentie tevens de mogelijkheid om in contact te komen met andere conferentiedeelnemers, op basis van expertisegebied.

 

Ieder jaar meer deelnemers

De conferenties van de afgelopen jaren telden ieder jaar meer deelnemers, in 2015 waren er circa 150 deelnemers. Dat is zowel een indicatie voor de ontwikkeling van het vakgebied als een waardering voor de plaats van deze conferentie daarbinnen.

Volgende conferentie: 16 februari 2016! 

De 7e Nationale Contractmanagement Conferentie wordt gehouden op 16 februari 2016 in congrescentrum Antropia te Driebergen/Zeist (naast het station). Noteer de datum vast in uw agenda!