Contractmanagement 2.0? Laten we fase 1.0 niet overslaan

Door Redactie
23 - 01 - 2018 - NCMC18

Sponsorbijdrage: Negometrix

Wat een prachtig thema van de Nationale Contractmanagement Conferentie 2018. De term “Grip op de toekomst” dient wat ons betreft goed gewogen te worden. Vanzelfsprekend zijn er uiteenlopende trends die van invloed zijn op contractmanagement. Uitdagend om daar samen over te praten, kennis te delen en innovaties te omarmen!

Laten we echter ook stilstaan bij de realiteit waar veel organisaties zich vandaag nog bevinden: contractmanagement 1.0. Eerst de basis op orde brengen. Hier blijkt in de praktijk nog een wereld te winnen en ligt al een flinke uitdaging.

Het inrichten van de basis van contractmanagement is wat ons betreft een eerste relevante stap. Volg daarin zeker trends en stort een fundament dat klaar is voor de toekomst. Neem echter niet te veel hooi op de vork en zorg dat de organisatie mee kan in het gekozen tempo en innovatiekracht. Kies daarin de technologie die zowel vandaag als in de toekomst de instrumenten biedt om door te groeien. Zo houdt u echt grip op de toekomst.

Over Negometrix

De afgelopen 17 jaar is Negometrix doorontwikkeld van een inkoopplatform naar een volwaardige Source-to-Contract-oplossing. Sinds de fusie met Commerce-hub in 2017 werken we elke dag met 60 collega’s aan een volwassen oplossing voor zowel tender management als contract- en leveranciersmanagement. Graag maken we kennis met u op 6 februari in Houten!